banner
banner

produk

liyane >>

babagan kita

about us

apa sing kita lakoni

Bahan Bahan Kimia Qingdao Topwell Co., Ltd. didegaké ing 2014, minangka pemasok profesional sing melu riset, adol lan pigmen khusus lan pewarna khusus sing ana gandhengane karo jinis cahya– cahya UV, cedhak cahya infra merah (IR), cahya sing bisa dideleng.

Produk utama kalebu:

1. Pigmen lan pewarna neon UV / IR,
2. Cedhak pewarna nyerep inframerah
3. Pewarna fotokromik lan pigmen,
4. Werna katon
5. pigmen Thermochromic.

liyane >>
sinau luwih lengkap

Produk Utama Kami: Pigmen Fluoresensi UV, Pewarna NIR, Pigmen Efek Khusus

Klik kanggo manual
  • PERSONNEL

    SATUWONG

    Perusahaan ngenalake akeh bakat, riset proyek lan tanggung jawab kanggo pelanggan

  • RESEARCH

    PANALITEN

    Tim proyek riset profesional kanggo kabutuhan pelanggan sing beda

  • TECHNOLOGY

    TEKNOLOGI

    Mode transformasi teknologi anyar, riset produk berkualitas tinggi

aplikasi

  • The global market

    Pasar global

  • Established in 2014

    Madeg ing 2014

  • Honesty Professionalism

    Profesionalisme Kejujuran

  • High quality service, high efficiency

    Layanan berkualitas tinggi, efisiensi tinggi

warta

Cedhak pewarna infra merah

Pewarna inframerah cedhak nuduhake panyerepan cahya ing area infrared cedhak 700-2000 nm. Sing kuat ...
liyane >>

Pigmen keamanan neon UV

Nalika katon cahya, bubuk neon UV putih utawa meh transparan, bungah ...
liyane >>

Produk utama kita

Produk utama kalebu pigmen fotokromik, pigmen thermochromic, pigmen neon UV, pe ...
liyane >>